jueves, 17 de mayo de 2012

Dia 16 (16:50 - 17:05)

Finalitzem el dia 16, ha sigut el més intens dels quatre com podreu comprovar i les conseqüències que deixarà en l'apartat físic seran notables. Això si, mereix la pena esgotar-se si servix per veure tota la quantitat de monument que hem pogut gaudir. Les quatre últimes comissions es troben al mateix carrer, Ciril Amorós, que te un gran ambient de restaurant, xurreries, falles i visitants que acudeixen a l'entrega de premis que fa desfilada cap a la Plaça de l'Ajuntament en forma de passacarrers. Reconec no obstant que l'esgotament m'ha canviat l'humor, ara que ho pense soc un poc estúpid ja que en lloc de alegrar-me, anava estressat i enfadat amb les actuacions de les persones que m'alteren. Humor a banda, l'important es veure el que resta amb la mateixa passió que les primeres falles del dia i la primera, al mercat de Colón:

149 - Comte Salvatierra - Ciril Amorós
Artista: Javier Álvarez-Sala Salinas
Lema: Darrere la màscara
Secció: 1B




Infantil - Comte Salvatierra - Ciril Amorós
Artista: José Luis Ceballos i Paco Sanabria
Lema: València-Pequín, un amor sense fí
Secció: 1ª


Magnífiques les falles que ens estem trobant per Ciril Amorós, la següent al carrer d'Isabel la Catòlica, es nota que eixa zona de l'Eixample és molt fallera:

289 - Isabel la Catòlica - Ciril Amorós
Artista: Carlos Carsi García
Lema: Bodes, comunions i batejos...tota la vida fent festejos
Secció: 2A



Infantil - Isabel la Catòlica - Ciril Amorós
Artista: Juan M. Castellbranque Pérez
Lema: Jardi d'infancia
Secció: 3ª


Passem Hernán Cortés i en el següent encreuament tenim una falla que fa pocs anys estava a la Secció Especial, ara competix en una categoria menor però no deixa de ser un lloc especial ja que en aquest racó es ve plantant falla des de fa més de 100 anys. Pizarro és el que te:

165 - Pizarro - Ciril Amorós
Artista: Vicente Sancho Fort
Lema: Xarxes Socials
Secció: 3B




Infantil - Pizarro - Ciril Amorós
Artista: Javier Igualada Fernández
Lema: www.internet.com
Secció: 9ª


C'est finni, últim monument, m'invadeix una certa alegria de que ja podrem descansar. Però abans d'iniciar el camí de tornada a casa, Félix Pizcueta ens reclama la nostra atenció, fins i tot la càmera ha volgut aguantar per celebrar amb ells ni més ni menys que 125 anys, felicitats:

102 - Félix Pizcueta - Ciril Amorós
Artista: Rafael Ibáñez Sánchez
Lema: Fent Història...Fent Falla
Secció: 4B




Infantil - Félix Pizcueta - Ciril Amorós
Artista: Carlos Alberto Herranz Martínez
Lema: Cuinant l'aniversari
Secció: 14ª


Acomiadem el dia 16, pugem fins Alfons el Magnànim per Cristóbal Colón, que està a arrebossar de gent. El caos faller retarda la circulació d'autobusos, és el que li faltava a la línia 36, com si no fora ja prou lenta de normal. A les 18 hores passades arribem a casa, un descanset, veure el especial de falles a Canal 9, esperar veredictes del jurat i a dormir, que demà seguirem amb la ruta.

Trajecte realitzat:


No hay comentarios:

Publicar un comentario