miércoles, 23 de mayo de 2012

Dia 17 (07:30 - 07:45)

De moment les piles les notem ben carregades, i al igual que al dia anterior a la mateixa hora, tenim l'humor més alegre que un xiquet amb caramels. És dissabte i no és hora d'estar desperts llevat dels treballadors, que els pobres s'han de guanyar la vida. També trobem algun faller que no ha volgut gitar-se, per a quatre dies que dura la millor festa del món, no la van a passar al llit. Per la zona on caminem vam estar durant l'estiu, acompanyí a un company de classe que viu al carrer Francesc de Llano, però solament un instant. Citat el carrer, no és difícil esbrinar quina comissió toca descriure:

302 - Xiva - Francesc de Llano
Artista: Adrián Díaz Felip
Lema: La mar salà... o la mar serena
Secció: 5A


Infantil - Xiva - Francesc de Llano
Artista: José Manuel Felip
Lema: Mare Nostrum
Secció: 7ª



Baixem per Xiva fins a l'Avinguda Tres Forques, dona gust creuar sense trobar-se centenars de cotxes esvalotant la gran ciutat. Ara l'únic que dona soroll a eixa banda de l'eixample és la joventut que torna a casa:

146  - Tres Forques - Conca - Pérez Galdós
Artista: Agustín Torralba
Lema: Bojos per la mona
Secció: 5B


Infantil  - Tres Forques - Conca - Pérez Galdós
Artista: Álvaro Guija
Lema: Tipus de màgia
Secció: 10ª


I ara una falla especial que compleix 80 anys des de la seua fundació, una ocasió ideal per a fer un bon monument en la secció 1B. Encara que el jurat no li ha donat un bon premi, a mi la crítica m'agradà prou:

53 - Plaça del Pintor Segrelles
Artista: Xavi Herrero
Lema: Surfing Beach
Secció: 1B




Infantil - Plaça del Pintor Segrelles
Artista: Bernardo Estela
Lema: Disfrutem de la mar
Secció: 4ª


Passem per davant de la xurreria i l'escenari on els fallers de Pintor Segrelles encara tenen forces per seguir de marxa. Apleguem al carrer Marvà on de tirereta trobem tres falles, la primera, Albacete:

158 - Albacete - Marvà
Artista: Emilio Miralles
Lema: Aus Nocturnes
Secció: 6A


Infantil - Albacete - Marvà
Artista: Josep Manuel Felip
Lema: Visita a la granja
Secció: 11ª


La tranquil·litat que teníem ha fet una petita treva, hi ha persones que em fan treure la desconfiança. No m'agrada parlar malament de la gent, i menys si no els conec, però supose que entra dins de la lògica si tens temor al veure gent que trontollar i parla soles en veu alta amb cara d'haver empinat el colze. En fi, com cadascú és lliure, ells a la seua i jo, a la meua, i la meua ara ens du a Sant Vicent Màrtir:

154 - Sant Vicent - Marvà
Artista: Francisco Roca Chorques
Lema: Estem cremats
Secció: 4A


Infantil - Sant Vicent - Marvà
Artista: Antonio Ramos Asensi
Lema: Pelets a la mar
Secció: 10ª


No hay comentarios:

Publicar un comentario