viernes, 25 de mayo de 2012

Dia 17 (07:45 - 08:10)

Seguim amb la Ruta vora les vies de la Estació, entre carrers que per l'hora semblen més obscurs del que en realitat són. Com ja ha passat abans, note inseguretat davant alguna persona que sense perdre el respecte, si em fa anar amb cura. El respecte no obstant no s'el tindré a dos individus que afortunadament no hem creuí, però si vaig observar com es dedicaven a desestabilitzat a tot aquell que els passava pel costat. Després entraré en detalls, ara hem de veure la tercera falla del carrer Marvà. Relativament propets estem de Convent de Jerusalem, ens suggereix una visita en tranquil·litat i no el caos amb que la vam veure al dia anterior, però cal estalviar forces ja que el dia 17 serà molt sacrificat, quasi més que el mateix dia 16. Per la estació de Bailén, donem la volta a la falla Doctor Gil i Morte, coneguda popularment com "els doctors":

310 - Doctor Gil i Morte - Vila Barberà
Artista: José Vicente Andrés Sánchez
Lema: La nit
Secció: 3A



Infantil - Doctor Gil i Morte - Vila Barberà
Artista: Raúl Martínez Ruiz
Lema: Els gilimorts
secció: 11ª


Sortim fins a San Vicent, una avinguda extensa que haurem de recórrer fins aplegar a l' Estació de AVE, un lloc que mai havia visitat. Ací és on es produirà un incident desagradable com abans he comentat. Dos individus, evitaré donar detalls, es dedicaven a fer comentaris desagradables, primer a la fallera major de la falla Roig de Corella, després amb una cop de peu a una paperera i l'última imatge que d'ells tinguí li llançaren una bola de paper a una xicona que entrava a l'estació de metro. En fi, conté açò per denunciar-ho, no m'agrada trobar gent que es dedica a fer malbé. Entremig de la situació, vam veure la falla:

189 - Avinguda Giorgeta - Roig de Corella
Artista: Javier Blanch Gomis
Lema: Esperant un canvi
Secció: 3A


Infantil - Avinguda Giorgeta - Roig de Corella
Artista: Joaquín Martí Fernández
Lema: Inosència
Secció: 5ª



Amb la por interna i la necessitat d'anar ràpid per distanciar-me de la parella, baixem per Roig de Corella, després per l'Avinguda de César Giorgeta i després pel carre del Metge Esteve fons aplegar a la Carretera Escrivà. Vaja, sols en observar un ninot se qui és l'artista de la falla, una novieta molt familiar:

51 - Carretera Escrivà - Cooperativa Sant Ferran
Artista: José Ramón Espuig Escrivà
Lema: Un dia feliç
Secció: 5B


Infantil - Carretera Escrivà - Cooperativa Sant Ferran
Artista: Rubén Arcos Martí
Lema: Desitge...
Secció: 9ª



Eixim a la carretera d'Uruguai i pel Carrer de Roca girem a mà esquerra per Poeta Maragall. Mire el rellotge i ostres, quasi sense adornar-nos, ja duem una hora de camí:

52 - Mísser Rabasa - Poeta Maragall
Artista: Diego Arnau Espinosa
Lema: Cantant a la fauna marina
Secció: 7B


Infantil - Mísser Rabasa - Poeta Maragall
Artista: Diego Arnau Espinosa
Lema: Anem a la dutxa
Secció: 5ª



Finalitzem la entrada al Mercat de Jesús i una comissió que està d'enhorabona. No solament pel primer premi de la seua falla infantil a la categoria 13ª, sinó perquè la Fallera Major de València, Sandra Múñoz, pertany a aquesta falla. Poca gent ho diria veient per la senzillesa i la humilitat, acostumats a que les reines de la festa siguen de comissions més glamuroses, ens alegrem de que la Falla Carcaixent haja estat en el punt de mira de tots els fallers:

200 - Carcaixent - Compromís de Casp
Artista: José Antonio Marco Gómez
Lema: Vino-logia
Secció: 7B


Infantil - Carcaixent - Compromís de Casp
Artista: José Antonio Marco Gómez
Lema: Toy Story
Secció: 13ª


No hay comentarios:

Publicar un comentario