miércoles, 6 de junio de 2012

Dia 17 (10:20 – 10:40)

La temperatura va augmentant, el sol comenta a prémer fort i el camí a recórrer encara és llarg, prou llarg. Fins aleshores, l’esgotament ha estat ben controlat, però no soc una màquina, ni destaque especialment per la meua resistència física, solament per la meua perseverança. Estem en falles, l’actitud a de ser més positiva que mai ja que eixos quatre dies son irrepetibles la resta de l’any. Són les 10 del matí i ja tinc ganes de gitar-me, és obvi, duc tres hores caminant, no hi ha temps per a lamentar-se, si estic a ixes hores caminant pels carrers que conformen el sector de La Creu Coberta, és perquè meu he proposat, i fins que no acabe de veure tot, no tornarem. Clar i directe, per a alçar l’ànim, sols hem de pensar que la pròxima parada és una falla de les importants en pressupost, a la Secció 1A. Monument de Fede Ferrer que ha obtingut un 14é premi, però com hem dita mb la falla d’Arquebisbe Olaechea, sols per participar en eixa categoria, mereix un aplaudiment:

291 - General Barroso - Litògraf Pascual Abad
Artista: Fede Ferrer García
Lema: General Park O.S.O
Secció: 1A



Infantil - General Barroso - Litògraf Pascual Abad
Artista: Javier Igualada
Lema: Este jove ravaxol menja sense cap control
Secció: 2ª


El carrer de General Barroso comprén tres falles, el que facilita l’activitat que duem a terme. Deixem darrere el carrer Almàssera, que em crida l’atenció ja que és el poble del costat on visc. En el següent encreuament:

258 - General Barroso - Calvo Acacio
Artista: Juan Carlos Molés
Lema: Parlar, la mar
Secció: 4A


Infantil - General Barroso - Calvo Acacio
Artista: Juan Carlos Molés
Lema: Un bosc de màgia
Secció: 15ª



Seguim endavant, a la propera falla faré un petit descans. La tercera comissió del carrer abans de girar per un altre camí, hem de resistir la tentació de reposar molta estona, quan més triguem en reprendre, més esforç ens costarà. Asseguts cinc minuts davant del monument de Costa i Borràs:

38 - Costa i Borràs - Agustina d'Aragó
Artista: Paco Ribes López
Lema: Ser o no ser faller
Secció: 5A


Infantil - Costa i Borràs - Agustina d'Aragó
Artista: José Acebes Rodríguez
Lema: Un estiu en el poble
Secció: 8ª



Girem a la Nostra esquerra pel carrer Santander, sobre el mapa de la zona que duc a les mans, planifique mentalment el recorregut que he de fer sense parar. En Gaspar Aguilar, baixem i un café, però no per a prendre, sinó per a fotografiar:

141 - Frai Justo Rodríguez - Pintor Cortina
Artista: Jordi Fresquet Mas
Lema: I tu que vols?
Secció: 4B



Infantil - Frai Justo Rodríguez - Pintor Cortina
Artista: Vicente Gomar Vidal
Lema: Música en la selva
Secció: 7ª



Ja hi ha ambient als carrers, la gent s’anima a sortir de casa per a veure les falles amb les xiquets, afortunadament no hi ha massa cotxes circulant, encara es prompte per això. Ens colem pel carrer Juan de Garai per veure una falla que no tenia el monument infantil plantat quan la vam visitar, desconeixem els motius. Complixen 30 anys, així que enhorabona:

315 - Juan de Garay - Doctor Marañón
Artista: La comissió
Lema: Nostre XXX aniversari
Secció: 7C



2 comentarios:

  1. Que guapes són a veure si aquest any puc anar a les falles amic i et comento en català perquè vegis buff pocs poden dir això eh;)
    Salutacions i gran bloc

    ResponderEliminar
  2. Moltes gràcies Antonio per comentar en català, ho fas de meravella tot i que deduisc que no és el teu idioma natal. T'esperarem en les pròximes falles, segur que quan le sproves, repetiràs tots els anys. Un abraçada Amic!

    ResponderEliminar