miércoles, 2 de mayo de 2012

Dia 16 (14:20 - 14:50)

Com segurament haureu comprovat, el ritme de falles ha decaigut, i es que les meues ganes són infinites, però tampoc puc fer milacres amb les meues cames. Cada pas és un esforç, són molts metres a l' esquena, i algun que altre quilòmetre, calculeu, huit hores caminant i sols dos descansos per agafar energia, encara que amb la fatiga que tinc, em faria falta una central d' Iberdrola sencera que em donés oxigen. Preveia que quan aplegara al sector de Quatre Carreres-Malilla, el temps passaria a segon pla i em guiaria més per les forces que pel sentit comú. Però encara hem de finalitzar amb Russafa abans de passar al següent barri, pels Centells pugem a Francesc Sempere i ens desviem fins Romeu de Corbera:

213 - Vivons - Romeu de Corbera
Artista: Juan José García López
Lema: Amagueu els patos, que ve ruià
Secció: 7B


Infantil - Vivons - Romeu de Corbera
Artista: TresFentArt
Lema: Mira cap al cel
Secció: 13ª



Per un caminet en diagonal trobarem la pròxima parada, comissió amb solera dins de la zona que estem explorant, fundada en un any de mal record per als espanyols, però de segur que dona alegries al carrer de Cadis:

27 - Cadis - Els Centells
Artista: Emilio Miralles
Lema: Hacker-Mate
Secció: 2B


Infantil - Cadis - Els Centells
Artista: Javier Igualada Fernández
Lema: Meteo-Logico
Secció: 5ª



Pel carrer Els Centells seguim endavant, al fons podem veure eixes dues falles monumentals de Literat Azorín, una en cada carrer que creuem. Per Cuba, Floreal ens indica que hem de girar a l' esquerra i baixar fins a Peris i Valero:

239 - Peris i Valero - Cuba
Artista: José Sales Asián
Lema: Mentides Socials
Secció: 4A


Infantil - Peris i Valero - Cuba
Artista: Rafael Guilot Comeche
Lema: Zaping
Secció: 8ª



Peris i Valero és una avinguda important de la perifèria i molt indicativa de que deixem darrere la primera corfa de la ciutat. València te un plànol circular, amb distintes circumferències, la primera el casc antic, la segona els primers barris antics adherits i la tercera, barris més moderns en forma d' edificis, però també amb un encant i certa tradició. Anem per Rubén Vela, per on sortim a l' avinguda Doctor Waksman:

216 - Rubén Vela - Doctor Waksman
Artista: José Jarauta Navajas
Lema: Conte de Falles
Secció: 4A


Infantil - Rubén Vela - Doctor Waksman
Artista: Fernando Urios
Lema: La golfa
Secció: 7ª



Tot recte, seguim per l' Avinguda fins aplegar als jardins de Doctor Waksman. Ací l' ambient faller està més relaxat, el que també te un component positiu de tranquil·litat:

114 - Carrera de Sant Lluís - Doctor Waksman
Artista: Arturo Vallés Bea
Lema: Canvi Climax-tic
Secció: 3A


Infantil - Carrera de Sant Lluís - Doctor Waksman
Artista: José Acebes Rodríguez
Lema: Contes i faules
Secció: 6ª



Trajecte realitzat:


No hay comentarios:

Publicar un comentario