sábado, 5 de mayo de 2012

Dia 16 (14:50 - 15:20)

Ja he aplegat a un límit en que cada mitja hora he de parar en un banc per a reposar, els meus peus estan fets pols i per si fora poc, el Sol estiuenc ja m' ha enrogit el rostre com si m' hen haguera anat a la Malvarrosa a fer un banyet. El següent tram abarca falles disperses que fan direcció a la Fonteta, paral·lels a Ausiàs March, ja he pres la decisió d' eliminar la primera falla de la Ruta. Se que hem penediré amb el temps, i no m' equivoquí, però m' havia de veure en eixes circumstàncies on la sensatesa peca d' existir. Baixem pel carrer Bernia fins aplegar a la d' aquest gran poeta valencià, una avinguda que no obstant, no és fàcil de creuar. No recomane fer el mateix que jo, no siga cosa que hi haja un accident. Enfilem el carrer d' Oltà:

259 - Oltà - Juan Ramón Jiménez
Artista: Carlos Orts Domènech
Lema: Teatre al Carrer
Secció: 1B



Infantil - Oltà - Juan Ramón Jiménez
Artista: Carlos Orts Domènech
Lema: ¿jocs antics o actuals?
Secció: 3ª


I ara la baixada per Juan Ramón Jiménez, un carrer infinit tal i com vaig. Les comissions falleres estan dinant, o en el cas d' Oltà, esperaven el pa per a començar. No serà per falta de forns en eixa zona ni per absència de supermercats. El pròxim monument a l' encreuament de Na Rovella:

218 - Ausiàs March - Na Rovella
Artista: Rafael i Raúl Martínez
Lema: Mami Por
Secció: 4B


Infantil - Ausiàs March - Na Rovella
Artista: Rafael i Raúl Martínez
Lema: Soc Pérez
Secció: 9ª



Seguim baixant fins aplegar a una falla complicada per l' emplaçament. Estem molt lluny de València ciutat, tant que hem arribat a l' horta valenciana. Inevitablement faig un paral·lelisme amb l' horta que a mi em rodeja habitualment, barraquetes, cases de llauradors, arbres immensos i gossos que lladren cada volta que escolten el mínim soroll. Pel carrer Eslida veiem el següent monument, ja puc dir que per a fer la ruta he anat per avingudes, carreteres, caminets i sendes rurals:

343 - Pianista Martínez Carrasco - Eslida
Artista: Luis Miguel Herrero Gómez
Lema: La mar de salà
Secció: 5A


Infantil - Pianista Martínez Carrasco - Eslida
Artista: José Jarauta Navajas
Lema: Fabricant emocions
Secció: 9ª



D' ací havia d' anar a La Fonteta, però elimine i demane disculpes a la comissió Gravador Jordà-Escultor Pastor, les meues cames em demanaven clemència i acabí cedint. Descanset de cinc minuts, creuem Ausiàs March de nou i anem a la carrera de la Font de Sant Lluís que la passem de llarg per continuar en Àngel Villena:

307 - Àngel Villena - Pintor Sabater
Artista: Vicente Torres Sánchez
Lema: Vida de Barri
Secció: 5B


Infantil - Àngel Villena - Pintor Sabater
Artista: Vicente Torres Sánchez
Lema: Els somnis
Secció: 12ª



La música indica en quina festa estem, els dinars al carrer i els crits dels nens. Ara sí, pugem per la Carrera Fonteta de Sant Lluís fins aplegar a Rafael Albinyana, la càmera de fotos no és infinita i hem d' intentar gestionar bé la bateria, no siga cosa que ens quedem a dues veles per a les darreres falles que encara falten:

251 - Carrera de Sant Lluís - Rafael Albinyana
Artista: José Ángel Azpeitia Sanz
Lema: Che, quin vici!
Secció: 3A



Infantil - Carrera de Sant Lluís - Rafael Albinyana
Artista: José Manuel Felip Gómez
Lema: El carnestoltes de Venècia
Secció: 7ª


Trajecte realitzat:


No hay comentarios:

Publicar un comentario