domingo, 1 de julio de 2012

Dia 17 (15:15 - 15:30)

Aplega el moment d'esprintar i concloure el dia 17, fem balanç de tot el que hem caminat en eixes més de huit hores, sense comptar el camí que fem de casa a la parada de metro i de la parada a casa. Hem fins sectors com Patraix, Jesús, La Creu Coberta, part de L'Olivereta, Xirivella, Mislata i ara Quart de Poblet. Ha estat un dia intens, calorós, les cames han sobrepassat el límit però com ja estem a prop de l'objectiu, aconseguixen reanimar-se. A Quart de Poblet trobem sis comissions prou abundants en fallers, mentre que la resta de carrers estan pràcticament buits. Entre que és hora de dinar i segur que alguns volen fer una bona migdiada, s'entén aquest panorama. Falten tres falles per visitar, la primera quasi al costat d'on hem deixat la darrera, sols hem de baixar pel carrer Primer de Maig per trobar-la. 

210 - Alacant 
Artista: Vicente Albert García
Lema: Una de l'Oest
Secció: 6C


Infantil - Alacant
Artista: Vicente Espeleta García
Lema: Granja-escola
Secció: 14ª


Després de visitar Alacant, no la ciutat sinó la falla, fem l'últim impuls que ens queda per finiquitar la visita al municipi. Sols dues abans de tornar a casa, fem l'escalada al nord de Quart on espera un monument del nostre estimat Juan Carlos:

363 - L'Alcota - Sagunt
Artista: Juan Carlos García Ibáñez
Lema: Pirates
Secció: 7B



Infantil - L'Alcota - Sagunt 
Artista: Roberto Martí Planes 
Lema: Bon dia 
Secció: 13ª




I ja toca visitar l'última falla de la segona etapa rutera. Es molt motivador veure que s'ha complit el repte, no amb totes les comissions previstes ja que José Soto Micó-Síndic Mocholí o Luz Casanova-Pare Espasa del Barri del Crist queden excloses per motius obvis de la nostra aventura, no sense la clara tristesa que ens dona no haver-les vist. Acomiadem l'ultima falla entre taules plenes de gent, que nombrosa és la comissió del Tribunal de les Aigües:

350 - Tribunal de les Aigües
Artista: Vicente Herrando Soler
Lema: Som sàdics o masòques?
Secció: 6A


Infantil - Tribunal de les Aigües 
Artista: José Manuel Felip Gómez 
Lema: En la Plaça redona 
Secció: 10ª



Per fi és moment d'agafar Metro de tornada a casa, encara que ens deixarà en Almàssera i tocarà seguir caminant fins poder clavar-me al llit. Sobre les quatre i mitja apleguí a casa, una vespradeta de futbol i descans que ens servisca per agafar energia i seguir al dia següent. Felicitat per tot allò aconseguit en un tram crític de la nostra ruta, ara el que ens queda serà en teoria més lleuger. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario